Motosiklet tutkunları Kemer’de buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2. Kemer Yaza Merhaba Şenliği Motosiklet Buluşması’na, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Semih Top ve Hüseyin Çelik’in yanı sıra İsmail Selami Minta ve Halit Özdemir de katıldı.

Çok sayıda motosiklet kulübü başkanları ve yöneticilerinin de katıldığı organizasyon Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi Karataş Mevkiinde düzenlendi.

“Seneye uluslararası bir organizasyon olacak”

Organizasyon hakkında bir açıklama yapan Burak Özdemir, organizasyonun ilkinin küçük bir organizasyon olduğunu ancak bu yıl 1200’ün üzerinde motosiklet tutkununu Kemer’de buluşturduklarını söyledi. Özdemir şunları söyledi; “Önümüzdeki yıl organizasyonun uluslararası bir motosiklet festivaline dönüşmesi için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Açıkçası bu sene bu kadar yoğun bir katılımın gerçekleşmesini biz de beklemiyorduk. Organizasyonumuzu bir panayır veya bir festival gibi düşünebiliriz. Ayrıca bugün yavaş gitme yarışması organize ettik. Normalde bu tip organizasyonlarda hız önemlidir. Biz bugün bir farkındalık yaratmak için en yavaş gidebilen arkadaşımıza ödül vereceğiz.” dedi.

“Burak Özdemir’e teşekkür ederiz”

Organizasyon alanında motosiklet tutkunları ile tek tek selamlaşarak sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, Burak Özdemir’in son derece güzel bir organizasyona imza attığını belirterek şunları söyledi; “Şu anda 1.200 motosiklet sever vatandaşımız Kemer’de bulunduğumuz alandalar. Bugün akşama kadar burada eğlenecekler, çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlenecek. Burada motosikletlilerin yanında gelenlerle de beraber Kemer’imizde 2000’in üzerinde insan bir hareketlilik sağlıyor. Bu şekilde Kemer’imizin turizmine katkıda bulunuyorlar. Bu nedenle Burak Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Gelecek sene uluslararası bir organizasyon düzenleyecekler biz de Kemer Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız ama burada hak Burak kardeşimindir. Kendisini tebrik ediyoruz. Kemer’imizde böyle bir arkadaşımız olduğu için den çok mutluyuz.”

Organizasyon sırasında Burak Özdemir desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosiklet tutkunları Kemer’de buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.anadolumtv.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin